Dronkers

Houtwerk en deuren schilderen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij het schilderen van houtwerk en deuren. Onder houtwerk verstaan wij trappen, traphekjes, vensterbanken enz. Eerst verwijderen we de oude verf van het houtwerk en deuren. Vervolgens wordt het houtwerk en de deuren licht opgeschuurd en eventuele oneffenheden verwijderd. Vervolgens maken wij deze vet vrij en mocht het zo zijn dat er slechte of rotte plekken zijn, dan herstelen we het vakkundig.

Schilderen van deuren en houtwerk

Nu de voorbereidingen zijn afgerond kunnen we de deuren of het houtwerk een kleurtje geven. Wij adviseren voor een beter resultaat om het binnen schilderwerk eerst in de grondverf te zetten om vervolgens de echte verf aan te brengen. wijgebruiken voor elk type schilderwerk altijd de beste verf en om deuren in goed resultaat te krijgen schilderen wij deze in een verticale stand.

Schilderswerkzaamheden afronden

Na de schilderwerkzaamheden zetten we  alles weer op zijn plaats. Als de deuren droog zijn worden de deurklinken weer teruggezet, ruimen wij alles netjes op en laten wij geen vuil achter om u geen extra overlast te bezorgen. 

Heeft u vragen over het schilderen houtwerk en deuren of wilt u een offerte annvragen? Neem dan contact met ons kantoor op of stuur een e-mail.